2010. július 7., szerda

Pályázat édesanyáknak

Mivel rendkívül kevés pályamű érkezett, talán a nyári szünet miatt, a beadási határidőt meghosszabítjuk Szeptember 30-ig.

Az anyacska.hu pályázatot hirdet három témában édesanyáknak.

Az anyacska.hu keresztyén édesanyáknak készült, akik boldog, istenfélő gyermekeket szeretnének nevelni. A honlap most pályázatot hirdet és bizonyságtételeket vár három témában, maximum két A4-es oldal terjedelemben. A díjakat mindhárom témában külön osztják ki. Beérkezési határidő 20010. július 31.

1. I. díj: 10000 Ft pénzjutalom és egy könyv
2. II. díj: 5000 Ft pénzjutalom és egy könyv
3. III. díj: Könyvjutalom.

Valamennyi írást megjelentetik a honlapon, amely megfelel az alább felsorolt szempontoknak:

1. Pályázat: Olyan édesanyák beszámolóit várjuk, akiknek legalább három gyermekük van. A legkisebb 8 éves koráig otthon maradtak, vagy otthon végeztek kereső tevékenységet. A pályázatnak tartalmaznia kell azt, hogy milyen szempontok vezették a házaspárt a gyermekvállalásban, hogyan tudták megoldani a család ellátását lecsökkent jövedelemből. Kérem, hogy tüntessék fel a nevüket, lakcímüket, és azt, hogy milyen név alatt szerepelhetnek a honlapon. A pályázatokat a palyazat@anyacska.hu Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. és az agostonneani@gmail.com Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. címekre várjuk.

2. Pályázat: Olyan édesanyák beszámolóit várjuk, akiknek valamilyen szoptatási problémájuk volt, de sikerült megoldani. Kérem, hogy tüntessék fel a nevüket, lakcímüket, és azt, hogy milyen név alatt szerepelhetnek a honlapon. A pályázatokat a palyazat@anyacska.hu Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. és az agostonneani@gmail.com Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. címekre várjuk.

3. Pályázat: Olyan házaspárok beszámolóit várjuk, akiknek komoly válság jelentkezett a kapcsolatukban, de mégsem váltak el, és ma boldogan élnek együtt. Kérjük részletezni, hogy milyen szempontok miatt maradtak együtt a nehézségek ellenére is, és hogy Isten hogyan adott erőt a folytatáshoz. Kérem, hogy tüntessék fel a nevüket, lakcímüket, és azt, hogy milyen név alatt szerepelhetnek a honlapon. A pályázatokat a palyazat@anyacska.hu Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. és az agostonneani@gmail.com Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. címekre várjuk.

3 megjegyzés:

Lilla írta...

továbbküldtem a sógornőmnek.

Sárosdi Virág írta...

Eszter, miért nem jelenik meg nálam ez a blogod? Itt is rendszeres olvasó vagyok, és mégsem...így aztán csak most olvastam vissza! Nagyonnagyonnagyon jó ez a blog is!

Eszter írta...

Sajnos nem tudom :(