2009. február 15., vasárnap

30 gyertya vagy valójában csak 10?

Holnap 30 éves leszek. Egyesek szerint ez szörnyű. Én mindenesetre örülök, hogy 30 és nem 18 vagyok. Hogy miért? Nem mintha annyira fitt lennék, hogy az évek nem is számítanak. Nem. Azonban rengeteget tanultam, tapasztaltam az elmúlt években. Sok kudarcon, nehézségen, tűzpróbán mentem át, ami által Isten erősebbé, bátrabbá tett. Erősebb a hitem, látom a pillanatnyi feladatomat, és hálás vagyok mindenért, amim van: elsőként a hitbizonyosságomért, másodszor pedig a családomért.
Újjászületett életem tortáján még csak körülbelül 10 gyertyának kellene égni. Ez jobban fáj, mint a 30.Éppen ezért most nekifutok, és előre tekintek az Ige tanítása szerint, és azért imádkozom, bárcsak a következő 10 év is ilyen változásokat hozna lelki életemben. Akkor örömmel várom a 40. születésnapomat.
Igyekszem úgy nevelni gyermekeimet, hogy Istennek tetsző életet élhessenek. Most ez a legfontosabb.
Hála Istennek, mindenért, amim van, és mindenért, amim nincs. Övé a dicsőség!

2 megjegyzés:

Eszti írta...

Nagyon boldog születésnapot, Névrokon!!:)

Én évszám szempontjából 2-vel kevesebb, gyerekszám szempontjából 2-vel több vagyok, mint te.

Ne bánkódj a 'csak 10' miatt. A szellemi életben van évgyorsító sáv: ha elkap a lendület, akkor a 10-ből nagyon hamar lesz 30 vagy akár 40! Adjon lassú öregedést testi, gyors növekedést szellemi vonalon Neked az Úr! Virtuális sütiszeletet küldök szeretettel, az mindig mosolyt hozhat egy nő arcára... :)

Unknown írta...

Köszönöm szépen!